Over ons

Eenmalige-Incasso.nl is een initiatief van Incassowijzer. Incassowijzer is een divisie van Baldinger Gerechtsdeurwaarders. Op een klantgerichte maar doeltreffende wijze verzorgen wij de incasso van uw uitstaande facturen op basis van "no cure - no pay". Uw incasso is bij ons in vertrouwde handen. Wij behartigen uw zaak op een correcte en efficiënte wijze die, naast een succesvolle incasso, ook is gericht op behoud van uw klant.

Bijgestaan door ons netwerk van gerechtsdeurwaarders onderscheiden wij ons van andere incassobureaus.

Incasso-opdrachten kunnen éénmalig of op basis van het incasso-totaal account aan ons worden verstrekt.

 

Historie

certificate.jpgBaldinger Gerechtsdeurwaarders is al meer dan vijftig jaar een betrouwbaar adres. De grootvader van de huidige eigenaar begon in 1955 met dit familiebedrijf. De praktijk kwam vervolgens in handen van de schoonzoon van de stichter.

Op 5 januari 1998 benoemde de Koningin de derde generatie, in de persoon van Sebastiaan Baldinger, tot gerechtsdeurwaarder. In 2002 nam hij het roer over van zijn vader. Sindsdien leidt hij het bedrijf op een doeltreffende manier, zonder maar een moment de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Baldinger Gerechtsdeurwaarders is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

 

Privacy Statement

Bij onze werkzaamheden gebruiken wij persoonlijke gegevens over u. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en bewaren en met welk doel. Incassowijzer (als bedrijfsonderdeel van Baldinger Gerechtsdeurwaarders) is verantwoordelijk voor het gebruiken van uw gegevens. Daarbij moeten wij ons houden aan de wetten en regels die daarvoor gelden (zie bijlage “Wetten en regels”).

Lees en download onze Privacyverklaring.

  

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden en direct daarna een incasso invoeren.

Aanmelden